Microbeton badkamer

Uw microbeton badkamer laten maken !!

Wilt u uw microbeton badkamer niet zelf wil smeren stuur dan een mailtje naar ons. Wij gaan in ons bestand een afnemer zoeken die dit voor u kan uitvoeren. Dit is geheel vrijblijvend en zonder enige garantie natuurlijk. Wij voeren zelf geen projecten meer uit !!

Uw badkamer laten maken

Professionele verwerkers van Microbeton en Beton Cire kunnen u perfect de verschillen vertellen van de beide producten. Ze inspecteren de ondergrond en plaatsen op een professionele manier uw badkamer. In een week heeft u al een microbeton badkamer. Microbeton word ook over tegels geplaatst bij badkamer renovatie !! Heel makkelijk zonder slopen !!

Microbeton badkamer maken

Een micro-beton badkamer word in minimaal twee lagen gesmeerd. Bij nieuwe wanden begin je bij de microbeton rustiek en word afgewerkt met de microbeton medium of de microbeton fino. Over tegels moet hier nog een extra laag op. Deze laag word met de microbeton base gedaan en afwerking zoals hierboven. De fino geeft een satijn achtige badkamer , de medium afwerking houd alles wat stoerder.

Afwerking van de badkamer

Wij raden aan om de microbeton badkamer af te werken met een glas epoxy voor gegarandeerde waterdichtheid. Deze maakt de microbeton echt waterdicht. Als u een matte uitvoering wil hebben in de badkamer kan dit door een matte PU sealer op de epoxy te plaatsen. Er kan ook gekozen worden om de microbeton te impregneren en enkel de PU sealer mat te gebruiken. De badkamer word dan 3 keer in deze sealer geplaatst om een waterdichting te krijgen.

Heeft u de vloeren , trappen en badkamers al gezien. Doordat microbeton zo voordelig is kan een vloer al gemaakt worden voor € 55,- per m² en een badkamer al vanaf € 70,- per m2. Mail ons waar het project is , wat u wil laten doen en het aantal vierkante meters. Wij sturen u door naar een afnemer bij u in de buurt die microbeton afneemt. 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00