Microbeton keukenblad

Uw microbeton keukenblad laten maken !!

Als u uw microbeton keukenblad niet zelf wil smeren stuur dan een mailtje naar ons. Wij gaan in ons bestand een afnemer voor u zoeken. Selectie gebeurt d.m.v. afnames. Idee daarachter is als een bedrijf veel afneemt men weet waar men mee bezig is. Dit is geheel vrijblijvend en zonder enige garantie natuurlijk. Wij voeren zelf geen projecten uit !!

Een keukenblad laten maken

Microbeton word voor renovatie over een oud blad gebruikt en word ook gebruikt op nieuwe keukenbladen die gemaakt zijn van MDF of multiplex. De ondergrond moet stevig zijn en niet los zitten natuurlijk. Een professional zal altijd de goede primer gebruiken zodat de microbeton ook vast komt te zitten.

Microbeton keukenblad smeren

Een micro-beton keukenblad word in minimaal twee lagen gesmeerd. Het begint bij de microbeton rustiek en word afgewerkt met de microbeton medium of de fino. Gebruik voor zekerheid de glas-epoxy als bescherming. Epoxy is heel hard en de epoxy zal de microbeton steviger maken. Eventueel kan deze matter gemaakt worden met een matte PU sealer op de epoxy te plaatsen.

Keukenblad gebruiken

Zet nooit geen hete pannen op het keukenblad !! Daar kan uw microbeton keukenblad echt niet tegen. Men heeft tenslotte niet voor niets onderzetters uitgevonden !! Hetzelfde geld voor snijden , doe dit op een bord of gebruik een snijplank. Het is niet voor niets dat in professionele keukens alleen maar RVS gebruikt word. Alle andere keukenbladen zijn wel veel stijlvoller en mooier , maar niet zo goed als een RVS. 

Heeft u onze vloeren badkamers en trappen al gezien. Doordat microbeton zo goedkoop is kan een vloer al gemaakt worden voor € 55,- per m² en een badkamer al vanaf € 70,- per m2. Mail ons waar het project is , wat u wil laten doen en het aantal vierkante meters. Wij sturen u door naar een afnemer bij u in de buurt die veel microbeton afneemt. 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00