Microbeton trap

Een microbeton trap laten maken !!

Wilt u uw microbeton trap niet zelf smeren stuur dan een mailtje naar ons. Wij gaan in ons bestand een afnemer voor u zoeken. Dit is geheel vrijblijvend en zonder enige garantie natuurlijk. Wij voeren zelf geen projecten meer uit !!

Uw trap laten maken

Een nieuwe trap kan gelijk met de epoxy worden behandeld. Een oude trap zal waarschijnlijk nog wat voorbereiding nodig hebben. Meestal worden alleen de treden gedaan zonder zijkanten. Dit kan natuurlijk wel en is heel chique. Je eigen stoere microbeton trap is een eye-catcher in uw huis.

Microbeton trap laten smeren

Een micro-beton trap word in minimaal twee lagen gesmeerd. De trap begint bij de microbeton base en word afgewerkt met microbeton medium. Deze kan heel stoer gemaakt worden of juist heel glad en rustig. Bespreek dit met de plaatser.

Bescherming van de trap

Een trap word natuurlijk veel belopen. Wij raden dan ook deze goed te behandelen met een matte PU sealer of met de glas epoxy. Heel gaaf is de vloer en de trap in hetzelfde te doen. De trap lijkt dan net uit de vloer te komen en geeft een heel chique look aan uw interieur !!

Heeft u de badkamers , vloeren en keukenbladen al gezien. Doordat microbeton zo voordelig is kan een vloer al gemaakt worden voor € 55,- per m² , een badkamer al vanaf € 70,- per m2 en een trap al vanaf € 1650,-. Mail ons waar het project is , wat u wil laten doen en het aantal vierkante meters. Wij sturen u door naar een afnemer bij u in de buurt die microbeton afneemt. 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00