Microbeton vloer

Uw microbeton vloer laten leggen !!

Wilt u uw microbeton vloer niet zelf wil smeren stuur dan een mailtje naar ons. Wij gaan in ons bestand een afnemer zoeken. Dit is geheel vrijblijvend en zonder enige garantie natuurlijk. Wij voeren zelf geen projecten meer uit !!

Uw vloer laten maken

Een professioneel verwerker van micro-beton en beton cire zal u goed inlichten op de voor en nadelen van de beide producten. Hij zal de ondergronden inspecteren en eventueel verbeteren zodoende een goede fundatie te hebben voor een micro-beton vloer. Hiernaast is scheurreparatie uitgevoerd met epoxy schraaplaag en krammen.

Microbeton vloer leggen

Een micro-beton vloer word in minimaal twee lagen gesmeerd. De vloer begint bij de microbeton base en word afgewerkt met microbeton medium. Een slaapkamer kan met een PU geseald worden. Drukker belopen plekken zoals de keuken en de hal raden wij een glas epoxy aan voor een ongekend sterk resultaat.

Bescherming van de vloer

Als de vloer veel word belopen word de vloer met een glas epoxy afgewerkt. De vloer zal gaan glimmen en glanzen. De vloer kan gematteerd worden met een transparante matte PU sealer. Plaats altijd goede bescherming onder stoelen en meubelen. Bij Scratch No More hebben ze verschillende beschermingen voor onder de stoelen , banken en meubelen.

Heeft u de badkamers , trappen en wanden al gezien. Doordat microbeton zo voordelig is kan een vloer al gemaakt worden voor € 55,- per m² en een wand in de woonkamer of hal al vanaf € 60,- per m2. Mail ons waar het project is , wat u wil laten doen en het aantal vierkante meters. Wij sturen u door naar een afnemer bij u in de buurt die microbeton afneemt. 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00