Microbeton wand

Een stoere microbeton wand laten maken !!

Als u uw microbeton wand niet zelf wil smeren stuur dan een mailtje naar ons. Wij gaan in ons bestand een afnemer zoeken die deze dienst uit kan voeren. Dit is geheel vrijblijvend en zonder enige garantie natuurlijk. Wij voeren zelf geen projecten meer uit !!

Uw wand laten maken

Een betonlook wand kan perfect met microbeton worden uitgevoerd. De microbeton afwerking begint altijd bij een vlakke muur. Deze word dan in 2 lagen gesmeerd met microbeton in jouw kleur. Super stoer bij de eettafel. Zeer luxe afwerking waar je jaren plezier aan hebt. Deze wanden kunnen al gemaakt worden vanaf een € 60,- per m².

Microbeton wand rond de haard

Hiernaast een sfeerafbeelding van een microbeton open haard. De haard popt nu echt uit rond de witte wanden. Deze open haard en schouw zijn in kleur 44 gesmeerd , grijs is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met ons op voor een afnemer bij u in de buurt die dit soort projecten doet. U kan dit natuurlijk ook zelf doen met de producten op de site !!

Microbeton wand zeer luxe afwerking in de hal of entree !!

Een microbeton wand afwerking in de hal of uw entree doet echt iets aan de woning. De zeer luxe uitstraling geeft een gevoel van stoere warmte en eenvoud. Deze wanden kunnen ook met een satijnen look gemaakt worden. De wanden worden met een polymeer afgewerkt en zijn niet waterdicht.

Microbeton wand in de woonkamer

Hiernaast een microbeton wand in een huiskamer. Rond de ingebouwde gashaard id microbeton wand gebruikt als afwerking. Gave warm grijze tint die de ruimte vriendelijker heeft gemaakt en vriendelijker.  Dit soort projecten kan u zelf ook heel goed uitvoeren met microbeton. U krijgt altijd een super gave look die u dan ook nog zelf hebt gemaakt. Bestel op onze shop de materialen.

Heeft u onze supergave vloerenbadkamers , trappen en keukenbladen al gezien. Doordat microbeton zo goedkoop is kan een vloer al gemaakt worden voor € 55,- per m² en een badkamer al vanaf € 70,- per m2. Mail ons waar het project is , wat u wil laten doen en het aantal vierkante meters. Wij sturen u door naar een afnemer bij u in de buurt die veel microbeton afneemt. 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00