Microbeton kleuren

Microbeton in verschillende kleuren

Microbeton is er in een grote hoeveelheid kleuren. Hieronder de standaardmicrobeton kleuren die we hebben. Iedereen kent de trendy grijze betonlook kleuren. Er zijn echter ook mooie pastel tinten , zandkleuren en zelfs greige kleuren. Bekijk hieronder de kleuren en hoe je deze moet maken.

Warme grijstinten

Hieronder de warme grijze microbeton kleuren. Zeven mooie warme grijze tinten voor in de badkamer of op de vloer.

Koele grijstinten

Hieronder de acht koele blauw grijze microbeton kleuren. De kleur Evening Shadow en Concrete word het meeste gebruikt op de vloer en in de badkamer omdat deze zo goed passen bij alle andere kleuren. 

Toffe zandkleuren

Microbeton kan ook in andere kleuren dan grijs. Heeft u de zandtinten al gezien. Echte design kleuren die een heel warm en natuurlijk effect geven.

Bruine kleuren

Bruine kleuren zijn aardkleuren die veel warmte geven aan uw huis. Als je eens wat anders wil dan grijs en grijzer hebben we hier 5 warme bruine tinten.

Vrolijke pasteltinten

Onze Microbeton hebben we ook in heel frisse pastel tinten. Mooie vrolijke kleuren die heel goed staan bij Marokkaanse tegeltjes en een heel vrolijk resultaat geven op de wand.

Heeft u de vloeren , trappen en keukenbladen al gezien. Doordat microbeton zo voordelig is kan een vloer al gemaakt worden voor € 55,- per m² en een wand al vanaf € 70,- per m2. Mail ons waar het project is , wat u wil laten doen en het aantal vierkante meters. Wij sturen u door naar een afnemer bij u in de buurt die microbeton afneemt. 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00