Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Informatie rondom levering en retourneren

Iedere bestelling die voor 12 uur wordt gedaan wordt diezelfde dag aangemeld bij onze transporteur. Wij streven er namelijk na dat jouw product zo snel mogelijk te leveren. Echter kan het voorkomen dat de transporteur verstek laat gaan door personeelstekorten. In dit geval kan het voorkomen dat jouw bestelling hierdoor een aantal dagen vertraagd.

Levering

Wij streven erna om binnen 1 á 2 werkdagen bij je te leveren. Indien je bestelling met brievenbuspost verzonden wordt, dan ontvang je geen track-en-trace code. Dit gaat over het algemeen over de bestelde kleurensamples en die gaan per post. Voor een normale bestelling  ontvang je een track-en-trace code van onze transporteur. 

Retourneren
Standaard gereedschap en goederen kunnen binnen 14 dagen na aankoop retour worden aangemeld zonder opgave van reden. Na aanmelding dient het product binnen 14 dagen retour gestuurd te worden. Stuur niet iets retour zonder dit te hebben aangemeld bij ons. In onze reactie geven wij het retour adres aan. Helaas is het niet mogelijk om op alle producten een herroepingsrecht te hebben. Bij producten als micro-beton wordt het product speciaal voor jou als klant samengesteld. Hierdoor worden deze producten uitgesloten van het herroepingsrecht. Wij adviseren je om bij twijfel een sample of proefpakket te bestellen. Hiermee kun je de kleur, de samenstelling en de kwaliteit beoordelen.

Voorwaarden Retourneren
Micro-beton.nl hanteert de volgende voorwaarden omtrent retourneren:

  • Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Ongebruikt en indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking. 
  • Retourneren van maatwerkop kleur geleverde en speciaal bestelde producten is niet mogelijk.
  • Mogelijk worden kosten in rekening gebracht om transport- en handelingskosten te compenseren. 

Bij retourzendingen zijn de risico voor de koper. Micro-beton.nl is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van geretourneerde artikelen.

Terugbetaling  

Na grondige controle van het terug gestuurde artikel (gebruikerssporen, originele verpakking, zegels verbroken) en een goed bevinding krijgt u het betaalde bedrag binnen de 14 dagen retour op de manier zoals u betaald heeft. D.w.z. betaald u met Ideal of bancontact dan wordt het bedrag zo terug gestort. Betaald u met een credit card of met achteraf betaling dan wordt het bedrag op die manier met u verrekend.

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00